Monday, September 26, 2011

gadget baru


gambar guna gadget baru

Hari ni dah masuk hari ke 3 aku berteman dgn gadget baru,suatu android phone. Perasaan sgt suka, tp masih dlm fasa berkenalan dgn tepon baru aku ni. Alamatnya memang tepon ni takleh nak berenggang dengan tangan dan jari jemari aku ni..

Jenama yang ku pilih ni adalah sony experia. At first aku dh berkira-kira nk pilih blackbery tapi lepas survey dan cek,aku rasa tak minat lak. Kalau aku masih dalam umur 20an maybe aku minat.. Sebab dia lebih mesra sosial apps cam FB ngan twitter. Lagipun screennya kecik, tk sesuai dgn aku yang semakin meningkat usia.. Haha

Samsung galaxy pun best, tapi rasa tak sanggup nk abiskan 2k untuk tepon.. So, aku just spend 1.3k je untuk tepon ni. Lagipun camer sony memang cantik pun,aku pernh guna sony punya tepon seblum ni.

Apapun, harapnya aku lebih rajin menambah ilmu dan beblog dengan gagdet baru ni.. InsyaAllah

2 comments:

Ida_Iara said...

saya g ecm tny hrga tepon mcm akak tu...sbb berkenan juga dgn kaler dn ciri2 nye, tp buat masa ni tny je la..org tu kata plg kurg leh bg 1099 dh..tp tu pun lum btul2 sy nego lg tu..ahaksss..klu la duit byk skrg ni..dh lama sy sambar gak ni.

ida_F said...

ida, akak ni pun sbb dpt lebih sikit dari kwsp. teringin beli mahal sket. ni first time harga hset lebih 1k. harap dapat beli yang berbaloi la kan.