Sunday, September 4, 2011

mood kerja + mood raya

today is monday. biasa orang sebut monday blues. i don't want to use that words. rasa macam takde semangat je. lebih-lebih lagi baru lepas cuti raya. walau still merasakan 'blues' itu, aku tidak mahu menggunakannya. its not a positive thing. (eceh!)

sudah tidak sabar untuk hapdet blog pasal raya..tapi tuntutan kerja lebih tinggi kepentingannya. short entry ni nak list down cerita-cerita raya yg bakal aku hapdet nanti (kalau hapdet..)

  • kek takjadi di hari bezday afiq..
  • arif dengan tabiat baru..pantang jumpa batu..
  • abid sudah tumbuh gigi pertama..

yeay. semua cerita pasal anak (standardla..hikhik). hokey, mahu menyambung kerjaya yang tergendala. jumpa di entry akan dtg.

2 comments:

zuriani said...

waaa dah tumbuh gigi.. excited nih.. abid, pasni gigit ibu yerkk hihi

ida_F said...

hik hik
dah gigit dah pun.
baru tumbuh 1 gigi tu..