Saturday, March 24, 2012

pinterest? i'm going to be addicted



i dont know what exactly this thing is until i find someone's pinboard

http://pinterest.com/annarozy/

WOW.
terus terpaku melihat idea pinterest ini. Berfungsi sebagai bookmark untuk everything yang kita rasa interesting. Yang paling mengagumkan ia dalam bentuk IMAGES.

saya tahu saya sudah sangat kebelakang. Ketinggalan keretapi.. kerana baru tahu hari ini. Berjuta orang sudah menggunakannya. Dan memanfaatkannya. Dan mungkin ada diantara rakan-rakan pembaca juga.

Yang pasti, saya bakal menjadi addicted into it. Argh. (satu lagi bentuk penggodaan yg akan menggangu fokus saya)

Tak sabar untuk mendapat account. Rupanya kena masuk waiting list. tak seperti social account yang lain. tak bestnya.

Hokey. Dalam kepala sudah ada macam-macam untuk di PIN

OH. TIDAK.

2 comments:

Ida_Iara said...

kenal dgn pinterest ni pun baru gak..tp blum terpin ape2 lg stkt ni..suka tgk org punya je..nak2 yg byk koleksi 'pin'diorg.

Ida_Iara said...

cer try search rozyrosly punya pinterest juga..sgt organize dan menarik juga..