Tuesday, July 20, 2010

Dah buat buku pink.

sangat rasa berat nak ke klinik untuk buat buku pink bagi ibu mengandung.
sebab sangat lama untuk buka buku baru.

stat kena cek 8.26 pagi, abis 2 jam kemudian. itu belum cek gigi ngan jumpa doktor.
huh, selasa depan kena gi lagi.

listed are the new info for me:

  • berat : 48kg - ada naik sket
  • HB : 14.2 - nurse kata OK
  • usia kandungan: 10 minggu 5 hari
  • expected due date: 14 februari. senang nak ingat kan?

as expected.. kena bebel dengan senior nurse tu sebab anak sebelum ni tak sampai umur 2 tahun lagi. so what? diamkan aje, mentally prepared. tak tertekan pun.

apa lagi nak cite.
hm. arif dah setahun (30 jun lepas).

sangat tidak beria untuk bercerita kerana sedang dalam mabuk's time.
cepatla berlalu.

ok. chow!

2 comments:

nurul aziyana said...

phewitt valentine day...heheheh tp no velentine2 kan

ida_F said...

hehe. itulah. tapi aim bulan 1, 30 januari.
afiq lahir 30 ogos, arif lahir 30 jun.. adik dia bleh la 30 jan