Saturday, October 1, 2011

my wish list come true


jom intai dia..


shoot superhero lak

*
*
*
then.. these pics




TADA..

gumbira tidak terhingga kerana impian jadi nyata. my wishlist come true. sudah berkurun termimpi-mimpi untuk memilikinya. Akhirnya Allah makbulkan. i love art. this gagdet will be my art articulator (istilah apakah ini..)

hope i get time to play with it (ada masa ke..?)

and my e71 telah ada pengganti..


love them both!!

5 comments:

aziyana said...

wah bahagianya dia..alhamdulillah..bravo!
lepas ni amik gambar i tantek2 yok! hikhikhik

zuriani said...

wahahaha best best!! pasni blog ni ada lbih banyak gambar la yeek?

ida_F said...

mcna: hehe. memang bahagia. ntah sempat 'main' ngan benda ni ke tak.

zu: banyak gambar? maybe la. sempat buat entri baru dah cukup baik ye. banyak jadual kerja menanti lepas ni.

zuriani said...

hihihi kak.. keje kita mana penah abis.. tp bila dapat buat menda yg kita minat, mmg syok, tak rasa pun keje byk selamat ber-snap picas

ida_F said...

zu: betul. nak tunggu kerja abis, memang tak abis kan.. hehe