Friday, February 26, 2010

its done.. settle satu masalah..


pilihanraya jawatankuasa perwakilan pelajar JPP polisas.

teringat masa jadi calon MPP kat UPM dulu.. ah, cerita lama.
its over. at first, i'm not involve anything with the voting process. but then, ofismate minta tolong cuba2 buat sistem evoting, undi pakai komputer je. aku kalau pasal sistem ni, teringin nak cuba.. kalau nak saje2 buat, confirm tak terbuat..

so, bermula la liku2 kehidupan yang tidak dirancang dan perlu kan pengurusan strategik (ayat apa ni?). atau dalam kata lain, kelam kabut sikit. dalam masa sama, arif dan afiq tak sihat..terpaksa import mak mertua minta jaga kan..

25 feb 2010, sistem aku ON dipasang ke 5 jabatan di POLISAS, nak riak dan bangga level 21setengah..debaran menanti sampai kul 4.30ptg, takut2 tiba2 sistem tu 'mogok' tanak keluar result undi ke.. dan akhirnya.. berjaya! Alhamdulillah. azam tahun baru tercapai..(nak cuba buat satu sistem tahun ni)

dah jadi satu benda, nak TAMAK buat benda lain plak la. HAHA. jangan nak mengada..cepat cover balik lecture2 yang tertinggal tu.. dan kuiz2 budak tak tertanda.. hehe.

"selamat menghayati perjuangan Nabi Muhammad". Salam Maulidurrasul.

3 comments:

missFridaNorm said...

mesti puas hati, kan?? Wajar dibanggakan, bukan senang mendakloh ni...fuuuuhhh.

zuriani said...

1000 congrats sis~~

ida_F said...

alhamdulillah. thanks normi.

thanks zu..