Saturday, July 2, 2011

Contest ACAL

aku tengah pening
prepare untuk presentation minggu depan
dan urusan-urusan kerja yang lain
lalu
blogwalking kat blog kawan..
jumpa satu contest.
macam best aje

ok
meh try masuk.
syaratnya kena buat dialog
---------------------------------------------------------


adik: mama, adik rasa ada bau busuk.. adik rasa abang poo-poo dalam seluar dia.
abang: uish, kantoi plak. camne bleh dia perasan ni (cakap dalam hati)

adik: abang ni jangan le gerak-gerak.. nanti tercicir poo-poo abang tu, malu mama kita.
abang: iye ke? (ayat cover sbb malu). OK, jap abang cek.. betul ke abang berak.. (sambil menghulur jari ke dalam seluar)

abang: Haah la. ada warna kuning kat jari abang ni. cuba adik bau, ada bau macam poo-poo adik tak?
adik: grrrr.. ada yang nak kena ni..

------------------------------------------------------------
contest ni anjuran Butik Adik Comel Abang Lawa
menang dapat voucher.
tarikh tamat:6 petang 8 julai 2011

ok. mata dah segar balik
jom sambung buat keje.

3 comments:

fuadnis said...

ida,
ida lupe ke nk letak komen kt entry blog Intan&the boys tu yg ida pn masuk contest nie..tinggalkan link entry ida ni bior die tau..

ida_F said...

oooo. ok.
tq anis.

Intan & The Boys said...

thanks ye ida sebab sudi join contest ni. nantikan keputusannya pada hari Isnin, 11 Julai nanti ok.

:)