Monday, June 27, 2011

mumsdream's ..yeeha

tadi masa kat office
husband call
dia tanya
"ada masuk apa-apa pertandingan dalam Pa&Ma ke?"
aku jawab.
"Ada"
......

.......
terus tanya..
"Nape? Menang ke?"
the answer would be .. YES

and the gifts are from --> MUMSDREAM
rasa sangat gumbira.
inilah kali kedua aku menang hadiah dari contest majalah Pa&Ma
masa afiq umur beberapa bulan, aku masuk contest mandian mandi..
menang hadiah mandian, adalah dua ke tiga botol mandian
harga RM20 setiap satu

Kali ini aku try contest Nursing Blouse,
memang tengah kumpul baju nursing
sebab sedang menyusukan abid si comel itu..

persamaan dua-dua pertandingan ini adalah
kena sertakan slogan..
so, aku discover my hidden skill.. buat slogan (hua..hua..hua..)

start perasan aku ada skill ni
sejak pertandingan Minggu Amanah Saham kat kuantan arih tu
menang baucer percutian RM500 (burn begitu sahaja sebab dah expired)
ngan DVD player..
Alhamdulillah, Allah bagi rezeki melalui kelebihan ini..

berbalik pada citer Mumsdream blouse ni..
selain dari blouse, aku pun dapat boucher Rm20 (sapa nak..?hehe)
pastu aku pun jengah web dia -- http://mumdreams.com.my/onlineshop/
nak tengok berapa harga hadiah aku ni.. hehe

mahal juga.
aku suka sangat dengan baju itu.. tima kasih mumsdream
aku konfirm akan beli baju nursing dengan baucer itu..

nak tahu apa slogan yang dipertaruhkan.. (aku masih simpan dalam henpon)..
Menyanjung tingginya nikmat menyusu puteraku,
Memberinya yang terbaik dimana sahaja tak mengira waktu,
Menepati fesyen muslimah anggun untuk para ibu..
tak ingat tang bila ada idea..kalau tak silap, memang masa tengah bf anak, then capai henset..create the slogan. rezeki abid.

jom masuk contest.. mana tahu ada rezki..

5 comments:

zuriani said...

waaaaaa... best!!!!
pasni leh try mintak kak ida buat kan slogan ekk... heee

ida_F said...

zu.. boleh2. kalau diberi rezki olehNya. hehe

Ida_Iara said...

wah bestnye..dpt beli baju nursing baru lg.bagusler kak ida ni bab2 berslogan.sy hampeh!tak reti langsung..hehe.

aziyana said...

bestnyer..nk vocer tu..hihkhhihih

ida_F said...

ida: iyelah tu..awak tu lagi banyak benda terer. terer berslogan pun, kena tunggu ada contest baru nak dapat.

mcna: nak ke? sistem barter nak? tuka vocer ngan duit? heeeeeee