Sunday, July 12, 2009

tag name?

kena tag? hehe. cuba teka sapa tag.. exdormate, duduk katil sebelah-sebelah masa form 1 sampai form3.. yang suka tepek bawang putih kat jerawat.. (haha, sori noli, itu je benda paling aku ingat pasal kau selain gelak kau yang satu blok boleh dgr tu)

1.YOUR REAL NAME:
tak lain tak bukan.. ida fadliza

2.WITNESS PROTECTION NAME: (mother and fathers name)
aku tiru jawapan kau noli -->Not answering - the answer can be used for identity theft, sorry.

3. NASCAR NAME: (first name of your mother's dad, father's dad)
tiru lagi --> Not answering - refer no. 2

4.STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name?
Fadid

5.DETECTIVE NAME: (favorite color, favorite animal)
Yellow Kitten

6.SOAP OPERA NAME: (middle name, town where you were born)
Ida Telok Gadong (hoho..)

7.SUPERHERO NAME: (2nd fav color, fav drink, add "THE" to the beginning)
The White Nescafe Ice (yummy..)

8.FLY NAME: (first 2 letters of 1st name, last 2 letters of your last name)
idza (wa.. best)

9.ROCK STAR NAME: (pets name, current street name)
Ida Kubang Jeram (no pet name, amik nama sendiri..ROCKnye)

10. PORN NAME: (1st pet, street you grew up on)
Minah 1B/5 ( hoho..ada kod tuu..)

11.YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus "izzle")
Idaizzle (tak bunyi samseng pun..)

12.YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one of your pets)
Black Bedah

13. STRIPPER NAME: (name of your fav perfume, fav choc)
-tadek fav perfume-

14. WIZARD'S NAME: (last 3 letters of mother's name, first 3 letters of current job, first 3 letters of your zodiac sign and last 3 letters of home street's name)
Somlecsagram.. (huhu..wizard betul)

15. PIRATE'S NAME: (fav actor last name, your 'pet' name, fav actress last name, add "Captain" at the beginning)
Captain tut tut..tadek fav actor..actress

tq.

4 comments:

Fertzy said...

hahaha ida...ko mmg takleh lupakan kesah jerawat aku tue yek?? wakakkkaka...teenagers...those days...

beb, siapa lagik ek yg ada blog? aku mencarik adlin la....kalau ko ada blog dier...rindu seh...nak tau perkembangan kawan2 lama...

btw, biler naik keje?

Fertzy said...

hahahaha beb, kesah jerawat tue yg ko ingat? ekekkkeke

btw beb, ada terjumper adlin di alam maya? selain ko, aku rindu sama dier...

tunfrida said...

haha baca versi noli, aku ketawa geli hati...yg ni pun lucu gak.

gelak lagi aku...

ida_F said...

to fertzy: aku pun tak tahu dia ada blog ke tidak.. tapi dia ada facebook.. ada dalam list facebook aku..

dia pun baru tambah 1 anak bulan 5 arih tu.. dah dua sama ngan aku.. rasanya boy juga..

to tunfrida: kelakar gak baca noli punya.. tu yang test sendiri plak.