Sunday, April 19, 2009

its a boy

i am really bz with tons of works, have no time to compose any new-interesting-post..

hari jumaat lepas gi scan 4-d (4 dimension).. siap bleh tgok rupa my baby dalam perut lagi. (nanti aku tampal gambar).. and the most important thing, nak tgok jantina.

tanpa segan silu, anakku dalam kandungan terbuka kakinya dengan spontan masa scan tu.. wah, its a boy. doktor tu siap ckp: "confirm lelaki ni, tak malu.. terus kangkang, kalau pompuan, mesti malu2.." aku tergelak.

aku ngan hubby pun ada prepare a few names.. cannot mention yet. anyway, afiq ada geng bergusti la lepas ni.

Ya Allah, kau permudahkanlah proses bersalinku, dan semoga anakku dapat dilahirkan dengan selamat.. ameen.

2 comments:

tunfrida said...

alhamdulillah. tahniah, ida. semoga selamat insyaAllah.

fuadnis said...

wah ida,
congrates yee..dapat boy lagik la ida..semoga semua dipermudahkan..