Friday, November 13, 2009

4th anniversary.

12.11.2009 - 4th anniversary.

dah 4 tahun rupanya aku mendirikan rumah tangga. Alhamdulillah. pada tarikh ini 4 tahun lepas, kami di akadnikah di sungai buloh.. 4 tahun kemudian, aku dikurniakan dengan 2 cahaya mata lelaki. aku bercita-cita untuk mempunyai sekurang-kurangnya 6 cahaya mata..

Alhamdulillah, pelbagai pahit manis ditempuhi sepanjang menjadi isteri dan ibu.. thnks to my hubby yang sangat understanding, not-so-romantic, dedikasi, berkaliber dan mcm2 pujian la untuk suami tersayang. (ikhlas ni..)

celebrate??hmm.. angan-angan aje la. cuma doa mengiringi perjalanan rumahtangga kami. semoga diberkati, dirahmati dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah. ameen.

p/s agak2 husband ingat tak bezday aku bulan depan ni..?

3 comments:

zul said...

tahniah... jgn lupa doakan saya dan isteri jugak... semoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah...

zuriani said...

hehe akak, tahniahh! u are a strong wife and ibu.. u know it!

nurul aziyana said...

happy anniversary!!
g la honeymoon..hehhehe ank tinggl kt mak..blh ker?smga kekal bhgia hingga hujung nyawa..