Wednesday, June 24, 2009

ogtt lagi

aku kena ogtt (minum air gula utk cek kencing manis) lagi hari ni.
datang kul 8, amik darah sebelum minum air gula tu kul 9
lama wei.
patutnya pukul 8 dah minum.
ni ada kul 11 baru boleh makan.
nak pitam rasanya.

silapnya bukan aku.
si nurse minggu lepas tu tak tahu yg hari ni, takleh buat ogtt
tak pasal2 aku yang suffer.
si nurse minggu ni (si nurse minggu ni dengan si nurse minggu lepas orang yang berbeza) tak prepare untuk sapa2 buat ogtt.

kes aku, dah lah kena berpuasa over time
pastu, si nurse minggu ni bebel kat aku
pasal silapnya si nurse minggu lepas.
aku yang nak pitam dah ni..
kena dengar (ade ke patut.. tak patut)

ada tambahan cite.
aku pun ada buat silap hari ni
lupa nak 'mencalit' jadual gerak baby.
wa.. bukan dah si nurse hari ni bebel kat aku..
si doktor hari ni..si pembantu nurse hari ni pun..
BEBEL.

aku yang nak pitam..rasa lebih baik aku pitam aje dari tadi.

p/s: tema entri hari ini: pitam kena bebel (padahal tak pitam pun)

2 comments:

fuadnis said...

nape dah 9 bulan kene minum air gula lagik??nis ritu last minum ms 7 bulan..

ida_F said...

haah..ntahapa hapantah nurse tu.. nurse lain pun tanya, apasal nak bersalin pun, nak kena buat lagi..

tensiii