Thursday, January 19, 2012

Abid's day Out.

minggu ini, saya sangat bz di ofis. blog terabai untuk seketika (macam biasa). Rumah pun dah messy dan serabut macam kepala tuannya. Cerita pasal ofis akan di update jua nanti. Kalau sempat la.

Abid sudah dapat kaki. Dia sudah aktif berjalan. dari semalam, pengasuh di nurseri meminta dibawakan kasut, sebab dia sangat teruja untuk berjalan di luar kerana melihat kanak-kanak lain bermain.

Maka, abid pun dipakaikan kasut, berjalanlah di kecik ini dengan saaaangat gembira dan aktif. 

muka cover maintain fresh balik dr ofis. perasan.

sangat teruja untuk join abang-abangnya.. 

Walaupun baru pertama kali keluar dari rumah, abid sudah ada keinginan untuk membuka pintu pagar. Dik oi, tak padan dengan kecik la awak ni.

"i can do it..i can do it"

arif kesian kat adiknya.


dan setelah penah menjengah dunia luar rumah, kita buka kasut dulu.. erk!



Lagi sepuluh hari, abid akan menganjak umur setahun. Wah, cepatnya masa berlalu.

2 comments:

zuriani said...

kasut baru ke abid? atau abg afiq n arif punya? heeee sonoknya dah boleh jalan kan abid kann!

ibu beli adiah apa utk abid nak tipu 1 lilin ni heee

ida_F said...

Seronok sungguh zu.. Tp, tak seseronok anak pertama. Masa afiq dulu siap amik video.hee. Kasut arif dulu. Itu pun bukannya dibersihkan dulu. Teruk betul ibu dia ni..hee