Wednesday, June 17, 2009

citer pagi..

today is the 3rd day of the course.
tak sabar nak habis.. its really challenging, whereby semua peserta menunjukkan komitmen yang mengagumkan (menakutkan bagiku sebenarnya..)

pagi yang hening macam biasa, afiq akan menangis.. tanak pegi ke taskanya. ntah kenapa ntah. aku malas nak layan. tapi hari ni ada plak polis trafik buat road block depan poli ni, tak survey ke yang student tengah bercuti? afiq tak jadi nangis sebab nampak polis.

lagu kat radio pun, keluar lagu fav aku.. lagu yuna. fav afiq gak. dia suka dengar lagu tu, sampaikan kalau aku nyanyi lagu tu.. dia akan ckp:

"ibu takyah nyanyi, biar afiq je nyanyi.."

hehe.. oh anak ibu..

oklah, going to free breakfast before the last session of the course..
moga berjalan baik hingga akhirnya.. ameen..

2 comments:

zuhaimi zul said...

emmm...cuba ibu afiq nyanyi lagu yuna tu dm kelas hari ni... mesti ngacam..hehheheheh

ida_F said...

takleh..nanti jadi akademi fantasia plak, bukan akademi VB.