Tuesday, June 2, 2009

broadband tiba.

malam ni, broadband baru tiba.. bersama dengan 22 unit yang lain (untuk kengkawan di jabatan yang meng'order')

plug n play, automatic install.. tak payah guna CD.

aku pun kena try setup dulu, sebelum kengkawan aku yang lain guna. esok, mesti ada yang tertanya2 camne nak guna.. aku try aku punya dulu.

fuh, puas hati la. laju gaks.

actually, aku tak berapa sihat pun dua tiga hari ni.. rasa macam nak demam. sakit tekak. tapi abaikan aje.. kat ofis pun, student dah bercuti. takde keje yang teruk pun aku kena buat. dengan tibanya broadband ni, 'bertanduk' la aku dengan perancangan yang ntahapahapantah.

anyway, bahan untuk kursus VB aku kena setelkan dulu. no problem..

ok, kengkawan yang ada order broadband.. here they come.. enjoy urself.

2 comments:

zuhaimi zul said...

hahahhaha...

puas hati...laju abis...

jom donlod game....hehehhehe

ida_F said...

jom2..