Monday, March 21, 2011

Jalan-jalan naik LRT

dah nak seminggu aku gi jejalan, tak sempat nak update blog. rupanya, full housewife lagi tak menyempat nak berinternet.

minggu lepas, masuk je hari ke 46 lepas bersalin, tak padan baru baik pantang, aku ikut adik dan kakak gi jalan-jalan naik LRT. tak kemana pun. Naik kat stesen gombak,turun kat KLCC, beli tiket patah balik. tak sampai sejam pun berjalan. best.

my sisters, masing-masing bawa anak kecik masing2. aku pun sama bawa abid.. afiq dan arif (banyaknya 'A'. hehe).here are among the pics captured.
afiq paling teruja naik LRT, orang kuantan la katakan..


acik (adik) dengan iskandar, akak dengan alia


aku, husband, abid dan arif


gaya senyum terkini arif


4 ultraman telah menyerang LRT, afiq dengan sepupu2nya


akhirnya, selepas 45 hari berpantang..aku dpt keluar juga. amacam, masih anggun seperti dulu?
(wah, aku sudah bertitle "ibu beranak 3", cepat masa berlalu)

3 comments:

fuadnis said...

amboi slim nye ida...hehe..penat jaga anak2 yee..:-)

cKnorm said...

quote:
"wah, aku sudah bertitle "ibu beranak 3", cepat masa berlalu"

suka!
hahhaha macam tak percaya kan?

ida_F said...

nis: takdela. memang genetik gini. susah nak naik..
norm: hehe.. memang tak caya. rasa macam baru abis blaja.. sekarang dah anak 3..
sedar tak sedar, anak plak dah besar..