Wednesday, March 18, 2009

First time kena tag!

hik..hik.. first time aku kena tag, dengan ibrahim.. lovely son of my friend, nabilah. ok, tq ibrahim..auntie ida akan jawab soalan2 ibrahim.

1. Anda rasa anda hot?
Tak pun, kat ofis.. duk dalam aircond.
2. Upload gambar kegemaran anda.
3. Kenapa anda suka gambar ini?

banyak gambar kegemaran, tapi yang ini gambar the latest ..suka sangat dapat bergambar dengan afiq and hubby masa konvo upsi dengan baju graduasi lagi, and pregnant 6 month.

4. Bila kali terakhir makan pizza?

Pizza? waa.. my feveret. last makan pizza, minggu lepas atau 2 minggu lepas. best fren afizah belanja kat ofis, siap rasa 3 jenis berlainan lagi. best2. tq afizah.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

tak ingat

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Edit gambar kat picnik.com, ngan baca majalah Rasa keluaran terbaru.

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

"Ayang" oleh my hubby, tapi dah jarang dengar dah.. and "ibu" oleh afiq.

8. Tag lagi 6 orang :

mm.. nak tag dua je ..

1. Aziyana (budak seofis)
2. zuhaimi (SOT)

2 comments:

zuhaimi zul said...

waaaaa.... kena tag ngan kak ida...

sori ah kak, dah tak buat tag skrg ni...

malas tahap gaban peringkat ke 7

ibuAfiq said...

ok, no probs.suka2 je.