Thursday, March 26, 2009

mengandung..

apa ek nak cite.. tapi nak kongsi something..
semalam masa nak punch out, gi la beratur kat fingerprint..panjang. ada staf laki beberapa org kat depan..pastu, ada sorang kakak penyayang ni bgtau..

" takde ke yang nak bg laluan kat ibu mengandung punch dulu ni?"

semua tak nyahut, aku pun tak kisah pun.. sengih je la.
pastu ada plak yang menyahut, geng2 staf laki tu la..

"bapa mengandung ni lagi kesian, ibu mengandung 9 bulan je.. bapa mengandung kekal"

isk..haha

breakfastku pagi ni, waa banyaknye makan!

3 comments:

nurul aziyana said...

a'ah ek bapa mengandung kekal..ish2 saper yg prgnant kekal kt jabatan kiter yer

tunfrida said...

ampeh betul bapak-bapak itu.

ida_F said...

kelakar betul ayat diorang tu..haha. first time dengar.