Thursday, March 13, 2008

.Aisyah's Wedding.


1 Mac hari tu, aku attend my best friend wedding kat Bangi.
Comel sangat dia. Tak sangka kawin dengan schoolmate sekolah.
aku tak kenal pun hubby dia.
diorang satu sekolah masa tingkatan 1-3 kot.
panjang jodoh.

Moga awak berbahagia hendaknya.
disamping suami tercinta.

Syah..moga jadi isteri solehah.Ameen.

2 comments:

Aisyah said...

mama afiq, thanks for coming. doakan kitorg tau.

p/s: nk gambar yg yg amik amik aritu, yg kt blog ni gambar perantin jer, nk seseang send kt aisyah gambar perantin ngan tan punya badan sekali tau

-aisyah-

ibuAfiq said...

syah.. hud kata nak MMS kat saya. tak de pun. nanti kalau ada saya send ek