Tuesday, March 2, 2010

dah nak baik dah..

2 minggu afiq sakit chicken pox, selang seminggu lepas adiknya kena. lebih teruk dari adiknya.. arif kena chicken pox, 3 hari dah baik.. afiq kena 2 minggu baru baik.

semalam, cek badan afiq dah nak ok.. kering dah.. tunggu betul2 kering baru dia boleh kembali ke nurseri. sekarang ni, minta bantuan neneknya jaga kan di rumah.

rupa afiq masa baru kena chicken pox..

gambar di ambil semalam.. dah nak baik dah.. (sempat senyum tu..)

aku lega gak sementara mak mertua ada kat rumah.. kesian dia, macam2 buat. best juga sebab banyak keje dah setel bila aku balik. (apa punya menantu daa..). minggu depan, kena back to normal.. bila mak mertua dah balik ke rumahnya di jengka. be prepared.

2 comments:

missFridaNorm said...

salaam, ida.
Ku pun nak kata, 'smpat senyum si abang haaa..' akeke
Errmmm, org kata time penghujung ni bhya gak, biar betul kering dan kulit dh bersih br kembali ke sekolah, takut berjgkit.

Ida_Iara said...

dah ade rupa mcm tahi lalat siti nurhaliza pun ade satu tuh...hihihi..